Content voor Ingelogde Gebruikers
Menu

Bamboe textiel is zijdezacht

Bamboe T-shirt, eindelijk een T-shirt wat niet opkruipt. Het Bamboe T-shirt is ietsjes langer en blijft de hele dag goed zitten. Buiten dat ze comfortabel zitten zijn ze ook nog eens sweatproef. Dit alles vindt je ook terug in de Bamboe onderkleding. Bamboe T-shirt, dit T-shirt valt mooi om je lichaam. Bamboe T-shirts hebben door de combinatie met elastaan een perfecte pasvorm. Bamboe is hypoallergeen, dat wil zeggen als je een gevoelige huid hebt of last van allergie├źn dan is het dragen van Bamboe onderkleding erg prettig. Bamboe T-shirts zijn super zacht wat komt door het ronde oppervlak van de bamboe vezel. Super comfortabel maakt het bamboe het T-shirt. Bamboe T-shirts verkrijgbaar met ronde hals of V-hals.

Heerlijk Bamboe textiel

Met de samenstelling van de collectie van Bamboe kun je het dragen van in de lente, zomer, herfst tot in de winter op veel verschillende manieren. Bamboe heeft in de kleding een hele ruime keus. Buiten de T-shirts, sokken en ondergoed is er een groot assortiment aan sportkleding. Wanneer je gaat wandelen, werken, sporten of uitgaat wil je je toch lekker voelen in de kleding die je aanhebt. En buiten dat je je lekker voelt draagt het prettig en comfortabel. Daar komt dan ook nog bij dat het niet elke dag in de was hoeft. Dit komt omdat ze sweatproef zijn. Dus…..mag Bamboe textiel niet in kledingkast ontbreken.

Kleding van Bamboe heeft veel voordelen

  • Bamboe heeft een perfecte fit.
  • Bamboe textiel is anti-transpirant en antibacterieel.
  • Thermo comfort en UV bescherming beschikt de kleding van Bamboe.
  • Kleding van Bamboe neemt veel vocht op en je ruikt geen vieze geurtjes.
  • Zijdezacht voelt de onderkleding van Bamboe aan.
  • En misschien nog wel het belangrijkste het gebruik van Bamboe is milieuvriendelijk. Bamboe heeft geen pesticides, insecticiden of kunstmatige bewatering nodig.
  • Bamboe neemt 35% meer CO2 op.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven